Als u meer informatie wenst of vragen heeft over ons privacybeleid, kunt u hier contact met ons opnemen.

Bij patisserieacademie.be is de privacy van onze bezoekers van het grootste belang voor ons. Dit privacybeleid document beschrijft de soorten persoonlijke informatie die wordt ontvangen en verzameld door patisserieacademie.be en hoe deze wordt gebruikt.

Logboek bestanden

Net als veel andere websites maakt patisserieacademie.be gebruik van logbestanden. De informatie in de logbestanden omvat internetprotocol (IP) -adressen, type browser, internetprovider (ISP), datum- / tijdstempel, verwijzings- / exitpagina’s en het aantal klikken om trends te analyseren, de site te beheren, de bewegingen van de gebruiker te volgen rond de site en verzamel demografische informatie. IP-adressen en andere dergelijke informatie zijn niet gekoppeld aan informatie die persoonlijk identificeerbaar is.

Cookies en webbakens

patisserieacademie.be gebruikt cookies om informatie over bezoekersvoorkeuren op te slaan, gebruikersspecifieke informatie vast te leggen over welke pagina’s de gebruiker bezoekt of bezoekt, de inhoud van webpagina’s aan te passen op basis van het browsertype van de bezoeker of andere informatie die de bezoeker via zijn browser verstuurt.