DeLonghi Nespresso Lattissima Pro

1. Nespresso-capsulesysteem

De Nespresso Lattissima Pro maakt gebruik van de Nespresso capsules die ervoor zorgen dat de koffie lang vers blijft. De verbruikte koffiecapsules worden opgevangen in de opvangbak voor gebruikte koffiecapsules die plaats biedt aan maximaal 15 gebruikte capsules.

2. Afneembare melkkan met zelfreinigende functie

De Nespresso Lattissima Pro wordt geleverd met een afneembare 16 ounces (0,5 liter) melkcontainer die melk stoomt en opschuimt voor cappuccino’s en lattes. Na gebruik kan de melkcontainer samen met de ongebruikte melk terug in de koelkast.

Lattissima Pro

3. LED-aanraakscherm

De Lattissima Pro wordt geleverd met een intuïtief sensor-aanraakscherm. Er zijn zes vooraf ingestelde drankopties: Ristretto, espresso, lungo, cappuccino, latte en warme melk. U kunt eenvoudig uw favoriete drankoptie bereiden met slechts een druk op de knop.

Als u een sterkere espresso of een groter drankvolume wilt, kunt u via het touchscreen-menu de vooraf ingestelde water- en melkvolume-instellingen aanpassen en negeren.

Als u van thee of warme chocolademelk houdt, is er ook een optie voor heet water beschikbaar.

4. Draaibare bekersteun

Met de Lattssima Pro gebruik je kleine of grote bekers voor je drankjes. Wil je kleinere kopjes gebruiken, klap dan de verchroomde kopjeshouder uit.

5. Grote watercapaciteit

De Lattissmo Pro wordt geleverd met een watertankcapaciteit van 44 ounces (of 1,3 liter). Je kunt ervoor kiezen om de tank opnieuw te vullen via het pop-up deksel bovenop de tank of om de tank los te koppelen en te vullen via je kraan.

6. Energiebesparing

De Lattissima wordt ook geleverd met een energiebesparende functie om u te helpen energiekosten te besparen. Na 9 minuten inactiviteit wordt het automatisch uitgeschakeld. Deze periode kan ook worden aangepast via het bedieningspaneel.

6 belangrijkste voordelen van DeLonghi Nespresso Lattissima Pro

1. Handig in gebruik

De voordelen van het gebruik van de Nespresso-capsules> halen het giswerk uit het extraheren van espresso.

U hoeft de hoeveelheid koffiebonen niet af te meten of de koffiebonen gedurende de juiste tijd te malen.

U hoeft er niet voor te zorgen dat de koffiemaling in de kortst mogelijke tijd wordt gebruikt om espresso te extraheren om het verlies van vluchtige aroma’s en smaken in de koffie naar de omgeving te verminderen.

Lattissima Pro

Voor het maken van espresso zijn slechts drie eenvoudige stappen nodig. Plaats de capsule in de espressomaker, sluit de hendel en selecteer uw drankoptie. Dat is het.

De Nespresso Lattissima Pro perforeert automatisch de capsule. De krachtige drukpomp van 19 bar pompt vervolgens heet water door de koffiecapsule en zuigt de espresso in je kopje.

2. Gemakkelijk te reinigen

Om de gebruikte koffiecapsules op te ruimen, hoeft u alleen maar de gebruikte padhouder te verwijderen en te legen. U hoeft het gemorste koffiepoeder op uw aanrechtblad niet meer met een doek schoon te maken.

Als u haast heeft, kunt u de gebruikte koffiepads in de gebruikte padhouder laten en deze een andere keer legen. Het heeft een capaciteit van maximaal 15 gebruikte pods.

Discussion

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *