De'Longhi

Alles over koffie

Bij De’Longhi weten we veel over de verschillende manieren om koffie te zetten, en we bieden een reeks machines die zijn ontworpen om het beste te bieden op het gebied van zowel prestaties als esthetiek. Onze machines staan ​​klaar om koffieliefhebbers 100% perfecte resultaten te bieden, dankzij het gebruik van onze unieke technologieën die onze naam tot een leider hebben gemaakt in de wereld van koffiemachines.

Of je nu houdt van Italiaanse mokka, traditionele espresso-shots, een moderne Nespresso en Dolce Gusto-capsule, een zachtere dripkoffie of een bean-to-cup-ervaring, wij hebben een machine die kan brouwen zoals jij het lekkerst vindt.

dripkoffie
Automatische espressomachine

Maak met een druk op de knop verse espreso van boon tot kopje. Met een ingebouwde molen en programmeerbare instellingen is deze machine ideaal voor elke koffieliefhebber die een machine wil die koffiebonen naar de perfecte cappuccino of latte brengt, aangezien de automatische melkopschuimer de vooraf toegevoegde melk tot de ideale temperatuur stoomt. Deze machine onthoudt je favoriete drankjes en maakt ze keer op keer opnieuw voor een consistente koffie waar je elke keer van geniet.

Pomp Espresso Koffiezetapparaat

Espresso als een echte barista zou het redden. Deze machines zijn geweldig voor mensen die graag ervaring opdoen met hun koffie. Deze pomp-espressomachines zijn eenvoudig schoon te maken en te gebruiken en hebben een optie voor een of twee kopjes en een bijgevoegde melkstomer voor koffiedranken op melkbasis.

koffiedranken

Nespresso en Nescafé Dolce Gusto

Houd rommelig koffiedik op afstand met de handige Nespresso en Nescafe-pads. Zet een kopje koffie klaar zonder het ongemak van het malen, scheppen of lepelen van uw koffie. Deze machines zijn ontworpen om koffiepads te zetten op de optimale temperatuur, om hun heerlijke smaken te ontketenen, zodat u het echte vakmanschap dat erin zit kunt waarderen.

Moka Potten

Deze traditionele Italiaanse koffiezetmethode maakt gebruik van een laagsysteem om stoom door koffiedik te filteren en een rijke, dikke espresso te maken. Onze mokapotten hebben een doorzichtige bovenkant zodat je het fascinerende brouwproces kunt bekijken, maar hebben ook een cool touch bodem, zodat je je koffie bij je kunt dragen en onderweg kunt serveren.

Combi-druppel- / espressomachines

Heb je een smaak voor dripkoffie en espresso, dan is een combimachine wellicht het meest geschikt voor jou. Alle voordelen van een pomp-espressomachine met aangehechte melkstomer en alle voordelen van een infuuskoffiemachine met een on-the-go-serveerfunctie, deze twee-in-één machine is geweldig voor thuis en op kantoor, en kan om voor iedereen een drankje te maken.

Drip koffiemachines

Als je van eenvoudige zwarte koffie houdt, en veel daarvan, is een filterkoffiezetapparaat misschien wel perfect voor jou. Word elke ochtend wakker met het aroma van tot wel acht kopjes zachte filterkoffie dankzij de 24-uurs timer. Met volledige toegang aan de voorkant en een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel, zijn deze machines geweldig voor koffieliefhebbers met een subtieler palet.

Discussion

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *